Ronnie Björkman

Kiinteistövälittäjä, LKV, eMBA

0400 686 098

Olen toiminut yrittäjänä asiakasrajapinnassa koko aikuisikäni ja kokemuksen kautta minulle on kehittynyt vahva kunnioitus asiakkaitani kohtaan. Vuodet yrittäjänä ovat tuoneet minulle valtavan verkoston, josta on suurta hyötyä kiinteistönvälitysalalla. Rakennustekniikka on tullut hyvin tutuksi sekä teoriaopein, jatkuvalla lisäkoulutuksella, alan kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta että myös käytännössä vanhan omakotitaloni kunnostuksessa. Toimin myös usean taloyhtiön hallituksen jäsenenä ja olen keskeisenä tekijänä vienyt eteenpäin suuria taloyhtiöiden remontteja ja energianparannusurakoita.

Positiivinen luonteeni ja sitkeä peräänantamattomuuteni ovat vahvuuksiani, joista on hyötyä kaupan lukitsemiseen. Olen erittäin tarkka siitä, että kaikki mahdolliset faktat jotka liittyvät kohteeseeni ovat tiedossani ja että tiedot myös siirtyvät asiakkaille.

Olen sitoutunut noudattamaan Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton antamaa Hyvän Välitystavan -ohjeita kaikessa välitystoiminnassani.

Hallitsen täysin ruotsin, suomen ja englannin kielet, jotka ovat päivittäin läsnä työssäni, olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja minulla on kaupallisen alan tutkinnot sekä Suomesta että USA:sta.

Harrastan liikuntaa monessa eri muodossa; hyötyliikuntaa, motocrossia, laskettelua, punttisalia, lenkkeilyä. Harrastuksiini kuuluu myös vanhat jenkkiautot ja moottoripyörät.

Lapseni ovat jo aikuisia, joten ajankäyttö on hallinnassa, minulle kaikki viikonpäivät ja kellonajat ovat mahdollisia kaupanteon hetkiä. Nautin työstäni!

Lisätietoja Kotia.com-sivuilla!